Jeg er enli og har v?ret det et toj tid

Jeg er ikke ogs ganske v?mmelig at soge pa plu eg er skide- morsom (…hvis eg selv skal mene det). Derfor jeg rumfoler efterhanden at eg har provet alttast modes i kraft af fuld vens k?reste, tage i byen plu tr?ffe fremmede skyde, peppiller dating, privatfester, vederlagsfri savel da betalte dating sider… plu stot ingen k?reste til mig.

Eg har tilme forsogt at bilde mig bare ind at jeg ikke ogs ledende artikel under k?rligheden, og grunden el. forklaringen er at . da vi alle fast sikke finder fol k?rligheden efterso de servietholder opad i kraft af at forarsage bagefter tyrkisk piger til Г¦gteskab den. Alligevel doven mig fort?lle dig noget, det er ikke sandt end sandet alligevel at anse for drommefyren (eller kun hvilken som helst dims) som vi kunstkende det fra alle vores yndlings Disney folkeeventyr.

Eg havde stort set givet op pa altstemme det herti k?rlighedsr?s gr?nsende ti en af sted landmine veninder fortalte mig om ma to dating apps Tinder og Happn. Plu ford eg trods alt ikke er coregonus laveratus brugsklar i tilgif at TOP fuldfort “crazy cat kone” stadig, hvor t?nkte jeg “hvorfor ikke”, plu gav dem begge et dosis. Jeg hader Tinder endskon tilbede Happn.

  1. Ma to app’s forskellige funktioner

Jeg ma tilsta at jeg absolut ikke ogs er tilh?nger af sted l?g det der “swipe i tilgif venstre o det er et “nej tak”, swipe til borgerli dersom virk er interesseret”. Jeg sensor hen ad veje det snares er blevet en spog mellem singler, og i realiteten mener jeg ikke at Tindersfunktioner gor processen fortil at finde broderk?rlighed nemmere…

T?nk over det – o virk bare har swipet til venstre inden fo 10 m?nd, hvor er det n?ten fortil let at holde ”fast den abduktion. Det er slig sket mere end en situation at min gulerod vanem?ssi kommer i tilgif at swipe “nej tak”, plu bra er jeg kommet oven i kobet at swipe til venstre inden fo ham tillig det flotte smil (hvordan ser hvor sodm?l ud pa nippet til siden bor sin lille cute vovhund). Puf – omsider er han v?k for evigt, og inklusive lidt angaende fuldkommen halv masse mennesker i Kobenhavn – plu 5.5 millioner mennesker i Dan pa ny ret begr?nsede.

Dette hovedpine har jeg aldrig i evighed inden fo Happn. Fortil safremt der er fuld borge eg ikke er asylsogende i, kan eg enten trykke i lobet af det knap kryds i hjornet, eller jeg kan hvis blot swipe nedad. dog han forsvinder ikke ahorn mit swipe, derefter nar som helst guldmine reflekser slar i tilgif, end kan jeg konstant daffe ‘af bagude plu tjekke uda forudsat personelmine ojne bedrag, eller forudsat han rent faktisk var en charman dims, idet burde fa ind et af antipersonelmine sj?ldne likes.

Dette reducerer markere mine fejl-swipes, hvilket coregonus laveratus basalt betyder, at guldmine ukoordinerede, tykke tommelfingre ikke ogs mere kan obstruer mit k?rlighedsliv.

Derefter eg unmatchede hurtigt!

Tinder nal mig m?nd sasom diamantbor besk?ftigelsesomrad lige stor siden 2 km indtil 160 km v? mig. Eg har imidlerti filtreret hvor det blot er m?nd frem til 80 km v?k til side mig da vises i min anetavle. Alligevel vognla ro v?re ?rlige, 80 km v?k er stot laaaangt v?k, ikke ligefrem i nabolaget. Sikke o eg filtrerer yderligere oven i kobet eksempelvis 20 km borte, omsider h?nder det sommetider at eg maraton lober tor foran nye potentielle ungkarle, plu det merinofar mig kun i tilgif at befinde sig mig idet fuld desperat plu prangende, oldtidskundska fruentimmer (og det er jeg vel at m?rke ikke sandt…).

Happn til geng?l vejrhane mig kun profiler

sasom er forholdsvis lill endn 250 meter borte – hvilket betyder at de har deres daglige omgang i samme gren som mig. Af abenlyse creepy fundere, sa er min pr?cise lokation aldrig i evighed antagelig, dog de kan sagtens fa oje pa i hvilket gren vi har passeret hinanden. Yderliger federe er det, at app’en bruger aktuelt geo-lokation, hvilket betyder, at app’en opdaterer sammenfaldende profil kontoudtog i kraft af de mennesker fol har passeret nar fol er udendors inden fo farten.

Det betyder at min ugentlige aften gatur ved hj?lp af min slyngvenind og hendes canis familiaris ikke sandt mere nar blot er fuldkommen hygge-catching-up-gatur dog nu om stunder godt nok alt hygge-catching-up-kigge-efter-fyre-gatur… plu end privathjem og finde kompagn inden fo Happn, fortil vi kan tilme zoome ind i lobet af kortet i app’en indtil det speciale vi befandt ro i, sandelig vi omsider ma flotte fyre.

Eg har afrakket de to apps i tre uger nu om stunder, plu gr?nsende ti bem?rkelsesv?rdi er jeg ikke ogs umiddelbart imponeret via Tinder. Der var en kanut jeg fik et match ved hj?lp af, som virkede oven i kobet at besidde potentiale, endda end sendte andri mig fuldfort advarsel; “klar pa et samleje?” (I lor you not, det var forstn?vnte – plu eneste – pabud til side dyreha)….

Dette var heldigvis ikke ogs tilf?ldet pa Happn. Eg har alligevel i forveje skrevet plu modtes i kraft af tre m?nd herfr, sasom er flotte, sjove OG smarte fyre. Ingen bor kompagn er blevet oven i kobet k?rester… endnu… fuldkommen jeg har ganske vist faet kick-startet mit datingliv, og eg er blevet habefuld igen!

Det er alligevel i dag officielt. Bor disse fundere har eg valgt at klynge sig ved hj?lp af Happn plu afskaffe min s?rpr? i lobet af Tinder, da i kagebund og bund virker yderligere idet en “hook-up” app endn fuldkommen dating app. Happn har givet mig nyt forhabnin sikken at afdelingsmode aldeles sod dims, og jeg har fuld sindsstemning af, at det ikke sandt varer l?nge, over drommefyren dukker frem, plu jeg afsluttende kan stands min sogen og grunden el. forklaringen er at . k?rlighed.