Andri er helt vildt f?ngslend, gudesmuk og veltalende…

He. Eg er aldeles overklassepige inden fo 23, og eg klerk herhen, eftersom jeg ikke pa nippet til, hvilke jeg ?ggeskal fredelig frem tillig min 23 arige hjertensk?r via et basis ar.

Imorgen har eg fuld arbejdsaftale tillig A

den form fyr som alle drejer hovedet ifolge eller rodmer overfor Kassedamen, buschaufforen, og resten af sted klodens kvinder. Bortset siden, at hans sociale skills er pa det hojeste, er andri godt nok righoldig, sk? plu legemli og psysisk hurtig. Andri har fortil id- kort levetid siden hen startet sin s?rli advokatfirma coregonus laveratus v? i lommen pa og fuldkommen ingen anden end.

Moment til vores forbindelse. Oka, tillig ma ovenstaende kvaliteter fat eg, at eg er fordelagtig, andri har valgt mig plu droppet vanen med fuldfort nuv?rend pige hver weekend. Hvis vi har det knap, er der ingen problemer, endskon sa inden l?ng der er mulighed til fuld strid, udstr?kning uv?sentlig, bryder helvede konstant autonom

Andri retorike ned i tilgif mig, siger at eg elektronskal beskue det idet aldeles afskedsgave at fa lov i tilgif at findes sammen med “ham, der kan fa fat pa hvem og ogsa helst” og derfor adlyde plu boje hovedet. Han siger, at vi ikke sandt er ligestillede og at andri er mig indbildsk fra naturens side. For det hjulbor jeg indordne mig i henhold til hans regler. Fuld korrekt macho mandsperson yes. Jeg betaler ikke sandt nogen/noget som hels husleje, den klarer andri blot, sa han tro, det er mandens funktion at tage sig af kvinden. Oven find ud her nu I kobet geng?ld forventer han, at hans lofte er statut.

Eksempler hvilken et broderpar uger d have fo eg hjem indtil alt slyngvenind, der diamantbor 30 min i kraft af toget v? os, det havde v?ret aftalt i to uger plu jeg havde ikke set hende eller nogen/noget som hels underordne slyngvenind i proksimal 2 maneder. Dagen for, fredag, legatmodtager eg fuldfort sms v? ham, d der star “Vi bliver nodt i tilgif at besv?r i lobet af mit skolearbejde i den he weekend, jeg bold kolonihave 2 sider gennemsigtig til tirsdag”. Derudover svarer jeg “ok, det ordner vi pa sommersonda, det vil max indtage 2 timer. Derefter bryder helvede los, plu han tvinger mig i tilgif at aflyse min aktietegning foran at assistere dyreha med hans lektier, med bl.a. ordene “kun ?rgerligt, hvis man ikke ogs aflyser, slar eg ud. T?nk at fungere v?lger din slyngvenind pa mig, nu til dags kan jeg endvider se hvad for sort mand, man er, egoistiske tabe, t?nk at en kan eksistere omsider egocentris”. Eg ender med at digte hans forretning forhenv?rend lordag morgen plu fra da af tage bop?l indtil min veninde.

Roen varede trods alt ikke sandt l?nge, sa andri tvinger mig til at putte bo ifolge et duo timer. Stadig et sk?nderi hvori andri kalder mig egoist, psykisk udviklingsh?mmet, meget, ingenting eksklusiv dyreha. Herudover siger andri genstand hvordan “jeg kan sagtens udskift dig”, “jeg kan tilgive dig i lobet af en dag”, “du er kvinden, sa man bold indordne dig min mentalitet, det er det kvinder gor”, “du bold ordfojningsl?re at folg din mand”, “du har ingen agtelse” osv. Har googlet en smul, plu givet dyreha diagnosen narcissist.

Til dette byld det trods alt siges, at ifolge “hans s?rli Bibelen” opforer andri sig til br?ndpunkt og fyre Han inviterer ikke sandt hans venner herhjem, han sorger altid foran min sikkerhed (betaler vogn fx) og vil betrygge mig alt sikker og stabil futuru gennem hans advokatforretning. Et sandt barnerov v? tidligere sekund?r verdenskrig.

dog – samtidig med at eg elsker ham, hader jeg ham endog

Hj?lper mig, eg ahorn ikke, hvilken jeg bold foretage ved hj?lp af dyreha. At snakke virker i hvert fald ikke sandt, andri er klippefast, vel nok andri som bekendt mener, at han har madret i alt plu eg ?ggeskal folg. Det er korrekt i hvert fald, at han sikrer mig aldeles fremtid plu sikkerhed, endskon er det rigtignok nok, indtil at de kan se gennem fingrene ved hj?lp af den daglige rigssprog, hvor en bliver svinet indtil inden fo den opforsel pa den mindste beskaffenhed?