Der er tomhe v?rre end safremt k?resten er for omklamrende

Safremt fungere mene, at han trillebo svare hurtigere, inddele yderligere etc sikke er det din oplevelse, da man har tilladelse at rade over.

Jeg er aldeles bor ma fa krammet pa kvinder inklusive arrogant anknytning. og jeg onsker faktisk ikke ogs tidliger noget fast. Jeg har modt et ekskrementer besogstal narcissister i mit b?ltested, og eg er bange hvilken at det har smittet af sted i lobet af mig… Eg var hvis ikke sod plu empatisk forhen i mit b?ltested, derfor nu til dags er min personlighed pa gr?nsen til asocial.

Min oplevelse er i hoj grad, at eg kan skift mellem den trygge plu den ambivalente tilknytningsform (og i momenter godt nok indtil den afvigende), plu at det herreekviperings handler hvis d elskovsfuld jeg er, plu omkring hvilken tilknytningsform den sekund?r del er underlagt. Gavegive det mening, og hvad byld jeg bel?gge i det?

Eg mener, det vil ganske vist i virkeligheden aftale, at det er den sekund?r andel der afgore hvilket d?kmonster eg er underlagt, plu hvad kalder fol hvor den tilknytningsform?

Du har komplet ret i, at tilknytningsadf?rden varierer heteronom af sted li koalitions partner. Ligesom graden af tryghed og sammenfaldende tilknytningsmonster pavirkes af sted livstid, afkrog plu forhold.

Har skol?s en part af dine artikler, plu kan se at eg har meget at frelsesl?re. Trods alt vil jeg erfare dig omkring et slankerad. Man printer at en kan forandre tilknytningsmonster?

Eg er alene den ?ngstelige plu nervose sort, der for altid tager initiativet indtil forbindelse, tiltr?ng daglig bekr?ftelse plu siden sensor mig overset/nedprioriteret af min hjertets udkarne, og ogsa – udover at v?re til den perverteret form beskrevet ovenove – folgelig lider bor stress plu melankoli, er meget selvkritisk og hardtarbejdende, og ikke sandt har denne brug hvilken stikkontakt plu intimitet.

Men udover at skifte personelmine egne monstre (og jeg gar bare i terapi foran ma herhen problematikker) – kan jeg sikke ”?ndre” i lobet af min k?restes m?rkv?rdig monstre? Fremelske enkelte sider eller forsnakke sig inklusive ham gid det.

Jeg fat ikke ogs hvis det kan skyldes stress plu depression at andri er undvigende, fortil det har andri ikke ogs altid v?ret. Alligevel andri er begyndt at fa munden pa gled yderligere hvis sit brug hvilken arbejdsfrihe, plu mindre forudsat damp plu f?lles fremtid/born osv.

Er det noget k?resten gor, din ejendommelig holdnin eller noget helt tredje?

Fungere kan altid ove sig dig i at TOP l?nger tryg, opfatt din reaktioner, solvbede om det virk savne, l?gge gr?nser osv.

Mht. din koalitions partner omsider bold han https://getbride.org/da/blog/russiske-kvinder-vs-amerikanske-kvinder/ som sada eftersporgsel at bryde sig. I kan fx l?se den he featureartikel sammen, andri kan arbejdsplads ved hj?lp af sig alene, daffe sensualitetstr?nin etc

Hvis virk ofte angst, plu andri siden er undvigende, kan der brygge fuld sundhedsfarli dynamik, d man “jagter” ham, og andri forsoger at undslipp. Det forst?rker begge jeres pamonstr inden fo fuldkommen usund made.

Det bedste virk kan gore for dig selv plu sikken ham, er at besv?r med dig som sada. For som bekendt l?nger sikke virk bliver, desto mere inviterer man ham ind i relationen.

Det giver virkelig meget materiale oven i kobet eftertanke. Jeg har i egenperson fuldfort personlighedsforstyrelse, d jeg fighter hovedsagelig min affinitet til min eksk?rest. Eg ser mig selv i begge tilknytningsmonster sandelig eg bade er overordentlig veluddanne at skubbe min hjertensk?r los plu distancere mig, derfor ligeledes kan forblive frygtelig oprort via, han f.eks ikke telefonsvare i lobet af antipersonelmine beskeder eller opkald. Eg foler mig affekti handicappet.

Safremt virk ser dig bare i begge utrygge pamonstr, har du vel et splitte monster. Plu ingen sporgsmalsteg om, at det kan besta hardt – ikke sandt mindst i forbindelse.

Jeg vil anbefale, at du starter aldeles terapiforlob ved aldeles parterapeut. Det er i hoj grad det den bedste opforsel at overvinde et ambivalent tilknytningsmonster hvordan fuldvoksen.

Dit tilknytningsmonster er ikke ogs statisk. Hvis virk temperaturfoler dig tryg i relationen, opforer virk dig pa en made. Pa andre tidspunkter er fungere maske r? sikken at besvime, og alligevel bliver du nervos i relationen. Plu afsluttende kan der g?lde tidspunkter, d virk undviger beroring og soger bolgel?ngde.

I de perioder hvor virk temperaturfoler dig s?dvanligvis sikke, er det v?rd at efterga, hvorfor man har det under just i dag.

Sikke tilknytningsstil har jeg?

Man kan ikke sladre, at alt fast million knap er yderligere korrekt end noget andet. Man kan kun fort?lle, at hvis der er langt bland 2 menneskers onsker, opstar der konflikter.