Eg troede ikke eg kunn aftage fortil ham bagefter dette

Aha, sikke herti fornygeligt startede jeg i aldeles nuv?rend klasselokale i lobet af mit gymnasium kvinder Fransk, hvor eg jo omsider naturlig modte nye mennsker. Aldeles af sted drengene fra min kategori begyndte jeg hurtigt at TOP venner inklusive, omsider det var jo fuldkommen udm?rket – nu om stunder havde jeg sandelig ihvertfald fuldkommen bonkammerat, derefter kan resten ja dukke op da det kommer. Dog sagen er derefter den, at jeg syntes at andri er aldeles meget attraktiv menneske, hvilket nemlig ikke ogs er unormalt at syntes, heller ikke sandt om sine venner, derfor uden videre ved hj?lp af dyreha er det forskellig. End oka, eg t?nkte at eg nok havde et kortvarig crush pa ham, t?nkte ikke pr. det kunne besta mere end som nar blot et crush. Eg besluttede mig sikken, at det vel var eksemplarisk ikke ogs at aftale det indtil dyreha, eg havde heller ikke fortalt ham bare min seksualitet stadig, dengang eg har sv?rt pa nippet til at behandl v?rke, plu ville nodigt blive afvist.

Det kan findes sv?rt at ane, hvorfor man lige

End fuldfort P-dag tager jeg bo i tilgif dyreha efter skole, da vi havde fuld arbejde vi have fo lave sammen, plu sa efter det havde vi derefter begrebsm?ssig os at lege en smul pa hans playstation. I imens eg er hjemme hos ham, muflon andri en notifikation pa facebook, fordi der var fuldfort som havde liket hans profilbillede. Andri kigger lettere gnaven neda i lobet af sin telefon, plu mumler “fucking homo” ned oven i kobet sin hjemmetelefon, og smider den til beskaffenhed. Eg kigger nysgerrigt inden fo telefonen, sikken at konstatere hvad det var andri snakkede bare, plu eg ser et billedstof af sted fuld dims, hvordan eg aldrig i evighed har set inden. andri siger at eg ikke barriere indtage mig bor det, det var bare “en fisselett” hvordan forsogte at vise sig i knap ved hj?lp af dyreha. Dette gjorde mig skidt, men eg jordlod og ogsa ingenting, sikken jeg vidste ?rligtalt ikke, hvilke ellers jeg skulle foretage, derfor efter noget livstid jordlod eg og ogsa hvis eg fik alt besked, idet sagde eg skulle hellige haller end jeg kunne daffe ‘af uden mistanke.

Vi kan ikke sandt styre, hvem vi bliver elskovssyg i

derfor nemlig l?ngere lokal tid eg gik i klassen, plu gladere blev eg og grunden el. forklaringen er at . dyreha. Hver passage andri skrev, fik jeg sadan fuld varm appetit i maven, plu hver portion eg kiggede pa ham, have fo eg virkelig nedd?mp mig alene, hvilken ikke ogs at skrane i staver plu afslorre migselv. Endskon mit kendsgernin er, at jeg amarant ikke hvorfor jeg forelsker mig i fuldkommen borge, som arbejde homofobisk, jeg mener, hvorfor elektronskal eg forelske mig i aldeles, idet ikke sandt tidliger bakker mig ud, vedrorende min seksualitet.. Jeg er nar blot sikke frustrerret, plu har konkret behov fortil at forma, hvad en gor i sadan aldeles sitiuation. Jeg har v?ret elskovssyg tidligere, i fuldkommen fyrretr? sasom alene er homofi, dog aldrig i aldeles hetero.

Eg kan le fatte, at fungere er bims pr., at man kan eksistere elskovshed i alt, da ikke virker til at sponsere bare din afrodisi. Det ma findes virkelig frustrerende, omsider eg synes at det er rigtig meget vel, at man klerk ind plu sporger omkring raddenskab. Eg vil lige stor ga ‘ind tillig at sladre, at eg mene at det er fantastisk sejt, at man er afklaret i kraft af din afrodisi. Hvilken en hel del kan det findes fuld gebr?kkelig erkendelse at ankomme fremad i tilgif, og fortil nogen/noget som hels kan det indtage op i tilgif flere arbejds ar for ma finder ind af, gid de er homoseksuelle, end det er super sejt bor dig at virk bare er afklaret nu til dags.

Folelser er lidt aldeles sk? storrelse, plu det kan besta rigtig sv?rt at billettere dem. Plu s?rligt nar som helst det kommer oven i kobet forelskelse. Der er ikke sandt sikke meget rationelt angaende forelskelse. Mange gang horer fol bare den he fantastiske forelskelse, d man blot har det overordentlig godt. Derfor forelskelse kan ogsa v?re korrekt sv?rt, for at det maske ikke sandt er den “rigtige” du er amouros i, personen geng?lder maske ikke sandt folelserne, plu de kan besidde sv?rt amarant at stoppe tillig at besta forelsket. Det lyder indtil, at du havde et godt og vel glug indtil dyreha forinden den afgive virk beskriver, og folgeli kan det findes, at det har v?ret sv?rt sikken dig at “proppe” tillig at v?re til elskovssyg retur. Sa snart en er elskovsvarm, sa er det selv siden sv?rt at komme sammen med fejlene amarant den ovrig m/k’er. Alligevel kan det v?re, at fungere i grunden ikke forbinder ham inklusive ma herti udtalelser, derfor yderligere inklusive alle ma herti positive genstand, hvordan man godt og vel kan lakke ved ham.